Smartlog v3 » Nail4You Blog » Kunsten af søm udsmykning er nået til en tredje dimension forandring
Opret egen blog | Næste blog »

Kunsten af søm udsmykning er nået til en tredje dimension forandring

3. Jan 2012 04:42, negle-kursus

Modens verden består af de mest innovative hjerner muligt. Dagligt er der et nej. af nyere tendenser og stilarter, der kommer op og får vist, ja, gøre alt ikke få det grønne flag, men der er nyskabelser selv om. Disse kan i dressing stil eller fodtøj, eller gøre op med den seneste opdaterede fashion statement, dekoration søm. De dekorationer af negle er også givet samme betydning ligesom frisurer og make up.

Modellerne er idoler for de unge piger, der elsker flaunting deres bedste på gaden. At blive et hoved Turner er et ønske for hver pige, at få opmærksomhed af fyrene, til at hænge rundt i college og skoler og blive bemærket, og for alt dette de tager sig af hver og hver en del af deres krop. Det hænder, ben og under armene for regelmæssigt at blive vokset, er de øjenbrynene til at blive plukket, og også med de skiftende tider og stilarter den arty Negle pynt også nødt til at undergå forandringer. Neglene er de dele, der får betydning, men nogle piger ikke tage sig af deres negle alt for godt. Anvendelse af søm maling er på mode, men at vælge en farve der skal gøres med omtanke. Disse hvor problemerne indtil nogle par år, men med mix og match tendens på debut farven har mindst betydning, men kunsten gjort på dem er en stor attraktion. Udformningen af en sommerfugl, for de søde piger derude i gymnasier og skoler, kraniet udskrive for tomboys, kan udformningen af enhver lille tegneseriefigurer også være stemplet eller trykt på dine negle gennem neglen kunst.

Men med dette er det slutter ikke her, den største forespørgsel, der vækker er, kan dette være alt muligt på de faktiske negle, som vi båret. Svaret vil være et oplagt ja, men det er altid tilrådeligt at genoprette den originalitet og har Acryl negle fikseret på de originale, så de er uskadelige og væk fra alle de kemikalier, du bruger til en lysere og smukke ser negle. Rengøring af negle efter hver sådanne eksperimentelle udsmykning er et must. Da dette er for piger og ligegyldigt hvad der alder er at bevare deres skønhed er den største pligt for enhver pige og dame eller kvinde. Og for at opholde sig så selv i din alderdom bliver du nødt til at tage sådanne skridt, så neglene ikke ser slidt ud, når dine hænder alder.

Kommentarer

 1. zaqwsx98
  7. Apr 2012 11:31
  1

  <a href="http://www.nikeairmaxsstore.com">air max store</a>
  <a href="http://www.findairmaxshoes.com">Air max shoes</a>
  <a href="http://www.latestnikeairmaxshoes.com">Nike Air Max Shoes</a>
  <a href="http://www.cheapnikemax90.com">cheap nike air max</a>
  <a href="http://www.airmax90site.com">air max 90</a>

 2. nike air max store
  7. Apr 2012 11:40
  2

  nike air max store
  air max shoes
  cheap nike air max tn
  Air Max Shoes
  Nike Air Max 95